Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Episode 4

Κάθε μήνα θα δίνω τρεις επιλογές με τη συνέχεια της ιστορίας και εσύ θα κάνεις comment με την επιλογή που θες... (Η διορία λήγει στις 15/2, άντε ίσως και λίγο παραπάνω...)

 

Για κακή τους τύχη όμως περνούσε από εκεί ένας παπαράτσι, ο οποίος κατάφερε να αποθανατίσει τη στιγμή του φιλιού και τα πρόσωπα να φαίνονται πολύ καθαρά. Φιλιόντουσαν τόσο παθιασμένα, που δεν τον πήραν χαμπάρι και κατάφερε κα έφυγε με τις φωτογραφίες στη μηχανή του.
Όλη η επόμενη βδομάδα κύλισε ομαλά και για τους δυο. Ο καθένας πήγαινε στο γύρισμα του, το οποίο κάποιες μέρες ήταν εξουθενωτικό. Αυτό, όμως, δεν τους εμπόδισε από το να συναντιούνται. Βγήκανε για ποτό, πήγανε θέατρο, έκαναν βόλτες στην νυχτερινή Αθήνα και σαφώς περάσαν πολλές ώρες στο σπίτι. Προσπαθούσαν να αφιερώνουν ο ένας χρόνο στον άλλον για να γνωριστούν. Σιγά σιγά ερωτευόταν ο ένας τον άλλον, αλλά προσπαθούσαν να μην το δείξουν. Ήθελαν τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους.
Η αρχή της επόμενης βδομάδας τους περίμενε με μια δυσάρεστη έκπληξη. Έγινε το μεγάλο μπαμ. Όλα τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και οι μεσημεριανές εκπομπές, άρχισαν να μιλάνε για ένα ζευγάρι στη showbiz που αν γίνουν γνωστά τα ονόματα τους θα ξεσπάσει σάλος.
«ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ»
«ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ»
«ΜΟΥΦΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ»
Αυτοί ήταν μόνο μερικοί από τους τίτλους που έπαιξαν όλη την εβδομάδα. Το θετικό στην όλη υπόθεση, ήταν ότι απλά τους “φωτογράφιζαν”, δεν έλεγαν τα ονόματά τους και δεν είχαν κάποια απόδειξη να στηριχτούν. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν ο Φαίδωνας και ο Χρόνης. Οι μάνατζερ και των δύο προσπαθούσαν να καλύψουν ότι μπορούσαν, γιατί αν έβγαιναν στη φόρα τα ονόματά τους θα ξεσπούσε μεγάλο σκάνδαλο. Η ψεύτικη σχέση του Χρόνη με την τραγουδίστρια είχε βολέψει και τους δύο μια χαρά. Κρατούσαν χαμήλο προφίλ με τις κανονικές τους σχέσεις και απλά βγαίνανε μαζί στα μεγάλα events. Τώρα όμως ήταν όλα έτοιμα να διαλυθούν.
Ο Φαίδωνας και ο Χρόνης προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν όλη αυτή την «τρέλα» μαζί. Ήταν, βέβαια, πλέον πιο προσεχτικοί στις συναντήσεις τους. Όλο αυτό το θέμα αντί να τους απομακρύνει τους έφερε πιο κοντά. Αυτό, βέβαια, δεν κράτησε πολύ. Όταν οι φωτογραφίες έφτασαν στα χέρια των μανατζερ τους από μια ανώνυμη πηγή ξεκίνησαν οι τσακωμοί και οι φασαρίες. Πλέον υπήρχαν αποδείξεις. Φωτογραφίες που φαινόντουσαν καθαρότατα και οι δύο.
Οι φωτογραφίες αυτές μαζί με τα αρνητικά έφτασαν και στο περιοδικό της κολλητής του Φαίδωνα. Η Βάσια τα έπαιζε όλα για όλα και είχε πείσει τον ιδιοκτήτη του περιοδικού να κάνει την μεγαλύτερη προσφορά στον παπαράτσι. Πίστευε ότι ίσως έτσι μπορέσει να εξαφανίσει τις φωτογραφίες και να βοηθήσει το φίλο της. Το θέμα ήταν ότι οι πωλήσεις του περιοδικού είχαν πέσει το τελευταίο διάστημα και αυτές οι φωτογραφίες σίγουρα θα τις ξανανέβαζαν.
Η Βάσια
Α) χάνει “καταλάθως” τις φωτογραφίες με κίνδυνο να χάσει τη δουλεία της.
Β) τις βάζει στο περιοδικό, γιατί αν ανέβουν οι πωλήσεις θα πάρει αύξηση και έχει ανάγκη τα χρήματα.
Γ) πείθει και τους δύο να κάνουν outcome στο περιοδικό, συμβουλεύοντας τους ότι αυτό θα βοηθήσει την καριέρα τους.

11 σχόλια:

DiViNe__ είπε...

το Γ το Γ !!
Και αν γίνεται πείτε και σε κανέναν γνωστό ( υπαρκτό πρόσωπο ) να το κάνει!!
Έχω πολύ αγωνία να δω την αντίδραση των ΜΜΕ !!

sCaTterBraiN είπε...

ας πούμε το Γ για να δούμε πώς θα τους βοηθήσει το coming out στην καριέρα τους.
καλημέρα!

ProFyLaKtiKo είπε...

εννοείται το Β, για να έχει ιντριγκαδόρικη συνέχεια.

^elfakos^ είπε...

Και γω το Β' θα πω... τι outcome και μ@λ@κιες... αν ήσασταν στη θέση ενος εκ των δύο θα κάνατε outcome?

Ιθάκη-man είπε...

Το Α φυσικότατα! Τι; Τσάμπα οι αμερικανιές που έβλεπα τόσα χρόνια; Θα έλεγα το Γ αλλά δεν μ' άρεσε, τι πάει να πει του "πείθει" να πουν ότι είναι γκέι; Αυτό μας έλειπε να έλεγαν ότι ειναι και φώτοσοπ

George Tsitiridis είπε...

kale to a!!!
se diatazo
allios apoliese!!!!
xaxaxa

Katsiki είπε...

Χμμμ... 2-2-2 αυτό ομολογώ δεν το περίμενα....
Άντε να δούμε μέχρι τις 15 τι θα γίνει...

Αφεντικό διέταξε ότι θες, εγώ θα κάνω αυτό που λέει το κοινό μου :P :P :P

GeminiCious είπε...

Διαλεγω το Α. Αν και ψηνομαι και για το Γ για να δω τι θα σκαρφιστεις να γραψεις...

George Tsitiridis είπε...

tha itan kalo na grafeis prin apo kathe keimeno sou oti oi istories sou dimosievondai sto Screw
oti mporoun na tis vroun ekei
oti mporoun an then vroun to tefxos na katevasoun to site..
giati etsi einai elipis i enimerosi...


alla ok ... eisai xazi... kai o giatros eipe na me se piezoume!!

amalthia είπε...

το β!

άργησα αλλά ήθελα να ψηφίσω! τι να κάνω που σε βρήκα τώρα?

Katsiki είπε...

Δεν πειράζει... Περίμενε αρχές του μήνα που βγαίνει η SCREW θα βγει και το επόμενο επεισόδιο... Τότε θα ψηφίσεις και θα καταμετρηθεί κιόλας...

Thanx για το vote και ας ήταν εκπρόθεσμο :D :D :D