Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Adam Levine

Ένας εκ των δύο νικητών που σας χρωστούσα είναι ο Adam Levine.
Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1979 [είναι 30 χρονών δηλαδή και ιχθείς] στο Los Angeles. Όταν ήταν 11 χρονών έβαλε το νικητήριο καλάθι σε έναν αγώνα μπάσκετ, ενώ είχαν μείνει δευτερόλεπτα για να τελειώσει ο αγώνας, και αυτό είπε ότι ήταν το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή δίνοντας του αυτοπεποίθηση και κάνοντας τον να βλέπει τα πράγματα θετικά.
Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στη σκηνή ήταν τόσο ντροπαλός που είχε γυρίσει την πλάτη του στο κοινό. Ήταν 12 χρονών και ήταν ο κιθαρίστας για την μπάντα Blurred Vision όπως επίσης τραγούδησε το "Rockin' Robin".
Ο Levine πρώτα έγινε φίλος με τον John Ondrasik, από τον οποίο έμαθε και το υψίσυχνο φωνητικό ύφος που θα χρησιμοποιήσει αργότερα στην καριέρα του. Στη συνέχεια, o Levine, o Madden, o Ondrasik και ο Carmichael έκαναν την πρώτη τους "συναυλία" ως Edible Nuns στη χοροεσπερίδα του σχολείου τους, παίζοντας επανεκτελέσεις από τραγούδια της δεκαετίας του ενενήντα.
Καθώς περνούσαν τα χρόνια στο λύκειο έφυγε ο ντράμερ από την μπάντα και ήρθε η Amy Wood για λίγο καιρό. Έφυγε και αυτή και έτσι μπήκε στην μπάντα ο Ryan Dusick. Πλέον υπό αυτή τη μορφή η μπάντα ονομάστηκε "Kara's Flowers" και το 1997 έβγαλε τον πρώτο δίσκο της με τίτλο "The Fourth World". Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του Beverly Hills. Το άλμπουμ δεν είχε μεγάλη επιτυχία και το μόνο σινγκλ που είχανε απέτυχε εμπορικά, έτσι η μπάντα απογοητευμένη από τα αποτελέσματα έκανε μια παύση και ο καθένας ακολούθησε τον δικό του δρόμο. Ο Levine και ο Carmichael πήγανε στο Los Angeles να σπουδάσουν σε μια μικρή σχολή τεχνών. Αυτή η αλλαγή περιβάλλοντος ήταν μια πολιτιστική αφύπνιση για τους νέους άνδρες αφού ήρθαν σε επαφή με μια εντελώς διαφορετική μουσική σκηνή.
Μετά από κάποιον καιρό το συγκρότημα επανενώθηκε πρόσθεσαν όμως και τον James Valentine σαν κιθαρίστα και ονομάστηκαν πλέον "Maroon 5". Καθώς ο Levine εργαζόταν σαν βοηθός βοηθός σεναριογράφου στο τηλεοπτικό σόου "Judging Amy", έγραψε στίχου για την πρώην κοπέλα του, την Jane. Αυτοί οι στίχοι αποτέλεσαν το άλμπουμ "Songs about Jane" το οποίο βγήκε σε κυκλοφορία τα μέσα του 2002. Το Μάιο του 2007 το συγκρότημα έβγαλε τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο "It Won't Be Soon Before Long" ο οποίος ήταν επιτυχία. Η επανέκδοση του άλμπουμ περιείχε και μια νέα εκδοχή του τραγουδιού "If I Never See Your Face Again" σε ντουέτο με την Rihanna.
Ο Levine έχει δηλώσει ότι πιστεύει πως η μπάντα έχει φτάσει στο πικ της και ίσως βγάλει ένα ακόμη άλμπουμ πριν διαλυθεί. Συγκεκριμένα είπε ότι "Κάποια στιγμή θέλω να επικεντρωθώ στο να γίνώ ένα τελείως διαφορετικό άτομο, γιατί δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό στα σαράντα μου και στα πενήντα μου ή και ποιο μετά, όπως οι Rolling Stones"
Το μόνο ερωτικό που βρήκα γι αυτόν είναι η σχέση του με την Jane που και προανέφερα, η οποία και έχει τελειώσει εδώ και καιρό και πλέον χαρακτηρίζονται ως στενοί φίλοι.
Πριν λίγο καιρό ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στο φιλανθρωπικό τραγούδι "We Are the World: 25 for Haiti" για να μαζευτούν λεφτά για την Aϊτή.
Είναι συλλέκτης αμαξιών. Το αγαπημένο του είναι η Mercedes 280 SE 3.5 Cabriolet του 1971. Σπάνια βέβαια τα οδηγεί, λόγω των ανησυχιών του για το περιβάλλον.
 

  
 

 Οι Maroon 5
Maroon 5 - She Will Be Loved .mp3

Η επόμενη ψηφοφορία λήγει την Κυριακή... Και για τους γκαβούς φίλους μας βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog :P

10 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Πολύμορφος ο Levine και πάμε αμέσως να ψηφίσουμε δεξιά..
Την καλημέρα μας.

^elfakos^ είπε...

Αχ πολύ μ'αρέσει η φωνή του... Παίδαρος, αλλά κάτι με χαλάει στο σύνολο...

DiViNe__ είπε...

κούκλος! Θεός! Δεν το συζητώ, είμαι μεγάλος φαν :D

Katsiki είπε...

@Αστρο - Συμμορίτες
Την καλησπέρα μου! :D

@^elfakos^
Καλά μαρή ας σου κάτσει και πες του όχι εσύ!!! Βέβαια όχι θα του πεις και θα μου τον στείλεις πακέτο!!!!! :P

@DiViNe__
Εσένα δεν έχω να σου πω τίποτα!!! Ξέρεις εσύ!!!!!!!

^elfakos^ είπε...

Κοίτα αν είναι κάτω του 1.78 δεν θα πάρω και το ξέρεις...!!! οπότε πολύ πιθανό να στον στείλω...

Katsiki είπε...

Σε πληροφορώ φίλη ότι είναι 1.82 (ναι ναι το googlara), αλλά όπως και να έχει μου τον στέλνεις πακέτο.. Άντε μην σου βγάλω τα extensions τρίχα τρίχα!!!! :P

GeminiCious είπε...

Ωραιο αφιέρωμα Κουλτουριαρα (πλεον) φιλη μου...Αντε να βγαίνουν και τα επομενα :Ρ
Φιλια στα κατσικίσια σου αυτια :Ρ

neflus είπε...

όμορφος, όμορφος όμορφος που είναι!

κατσίκι εύχομαι καλή ανάρρωση από την παράδοση, με ύπνο και ξενύχτια άλλου τύπου. καλό μήνα!

Katsiki είπε...

@GeminiCious
Ε ναι αγάπη μου δεν μπορώ άλλο με την ποσότητα... Φτάνει πια...
Πλεον κουλτούρα, ποιότητα και επιλογή....
Χεχεχεχεχε

@neflus
Καλέ καβλάκι σκέτο είναι!!! Μην ντρέπεσαι να το πεις...
Thanx baby!!! Ήδη έχω αρχίσει και τον ευχαριστιέμαι τον ελεύθερο μου χρόνο... :D

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και εκεί να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες σας - έχω σίγουρα πάρει κάτι νέο από εδώ έκανα όμως εμπειρία μερικά τεχνικά θέματα που χρησιμοποιούν αυτή την ιστοσελίδα, αφού έζησα να φορτώσετε εκ νέου τα τμήματα ιστοσελίδα φορές πριν θα μπορούσα να το πάρει να τοποθετείτε σωστά το είχα αναρωτηθεί αν φιλοξενία σας είναι εντάξει; Όχι ότι είμαι διαμαρτύρονται, αλλά υποτονική περιπτώσεις φόρτωσης φορές θα επηρεάζουν συχνά και την τοποθέτησή σας στο Google και μπορεί να βλάψει την ποιότητα βαθμολογία σας εάν διαφήμιση και το μάρκετινγκ με Adwords Τέλος πάντων είμαι προσθήκη αυτής RSS στο email μου και θα μπορούσε να κοιτάξει έξω για πολύ περισσότερο από σας αντίστοιχων συναρπαστικό περιεχόμενο Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει αυτό και πάλι σύντομα