Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ένας χρόνος αναμνήσεις....



«Δεν σ’ έχω ξεπεράσει ακόμα», του είπα. «Σε θέλω σαν τρελός όπως και πριν τρεις μήνες. Δεν μπορώ να μας φανταστώ χώρια. Ξέρω ότι θα είσαι κομμάτι της ζωής μου όπως και να έχει. Ξέρω ότι θα είσαι δίπλα μου όποτε σε χρειαστώ. Απλά δεν μου φτάνει αυτό. Σε θέλω δικό μου. Σε αγαπώ. Δεν στο έχω πει ποτέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι το έχεις καταλάβει. Όπως και εγώ γνωρίζω ότι έχεις ακόμα αισθήματα για μένα. Μπορεί όπως λες να τα έχεις παγώσει, αλλά με αγαπάς και εσύ, κι ας σου είναι τόσο δύσκολο να πεις αυτές τις δύο λέξεις. Απλά ήθελα να το ξέρεις πριν φύγεις. Μπορεί το ότι το παραδέχομαι να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, δεν το θέλω όμως αυτό. Όποια και να είναι η απόφαση σου θέλω να με βλέπεις όπως και τώρα. Και για να σε προλάβω. Όχι μην εξαφανιστείς, περισσότερο πόνο θα μου προκαλέσεις».
Το πρόσωπο του ήταν ανέκφραστο καθώς του τα έλεγα. Τον είχα πιάσει απροετοίμαστο. Είχα υποθέσει ότι κάτι θα είχε καταλάβει αυτές τις τρεις βδομάδες που ξαναρχίσαμε να έχουμε επικοινωνία, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Τον έβλεπα που επεξεργαζόταν όλα αυτά που είχα πει και προσπαθούσε να βρει την καταλληλότερη απάντηση. Δεν ήξερα τι ήθελε. Είχα ενδείξεις ότι δεν το είχε μετανιώσει, αλλά από την άλλη δεν είχα να χάσω κάτι.
Τον άφησα να σκεφτεί για λίγο. Δεν μιλούσε κανείς. Απλά κοιταζόμασταν. Η σιωπή μας από την άλλη έλεγε πολλά. Τόσες αναμνήσεις, καλές και κακές, περνούσαν από το μυαλό μου. Υποθέτω και από το δικό του. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να διαβάσω αυτόν τον άνθρωπο. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω τι κρύβεται στο μυαλό του, στην ψυχή του. Είμαι σίγουρος ότι κρύβει πολλά. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Ελπίζω κάποια μέρα να βρω το κλειδί για να τα ξεκλειδώσω.
Και κάπως έτσι μου ήρθε στο μυαλό το πώς ξεκινήσαμε…

5 σχόλια:

DiViNe__ είπε...

πανέμορφο... γλυκίτατο, αληθινό...

Μου άρεσε πάρα πολύ :)

GeminiCious είπε...

Μουαχαχα ξερεις ποση χολη εχω να ριξω...αλλα δεν θα το κανω, Θα αρκεστω σε 4 λεξεις: Χαρουμενη παρόλιγο(τι λιγο?) Επετειο Χρόνου. Δεν ξερω αν το γραψα σωστα αλλα το νοημα το επιασες. Αντε φετος οχι αλλα καμενα χαρτια, ειμαστε και οικολογοι ντεμεκ :Ρ

mahler76 είπε...

κάνα πήδουλο ρίξατε ή τσάμπα η εξομολόγηση?

GeminiCious είπε...

τι λες καλε...αφου η αλλη του ειπε τα παγωσε ολα...αδιαφορο τελειως :Ρ

Katsiki είπε...

@DiViNe__
Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου....

@GeminiCious
Γκρουμφ, γκρουμφ, γκρουμφ!!! Γκουχ, γκουχ, γκουχ!!! Σκατά παρολίγο... αχαχαχαχα...

@mahler76
Το ότι υπάρχει γραμμένο αυτό εδώ, δεν σημαίνει ότι συνέβη και στην πραγματικότητα.... ;)