Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Episode 1

Η ιστορία του Φαίδωνα αρχίζει κάπως έτσι.. τη συνέχεια της όμως δεν την γνωρίζει κανείς... ούτε εγώ που την γράφω… τη συνέχεια την κρατάς εσύ στο χέρι σου…
Κάθε μήνα θα δίνω τρεις επιλογές με τη συνέχεια της ιστορίας και εσύ θα κάνεις comment με την επιλογή που θες...




Άλλη μια εξουθενωτική μέρα είχε φτάσει στο τέλος της. Ο Φαίδωνας μόλις είχε κάνει μπάνιο και έπινε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για να χαλαρώσει. Τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ που πρωταγωνιστούσε είχαν διαρκέσει πολύ. Ευτυχώς την αυριανή μέρα είχε ρεπό και θα μπορούσε να ξεκουραστεί.
Στο μυαλό του γυρνούσαν πολλά. Η νέα αυτή σειρά θα προβαλλόταν σ’ έναν από τους μεγαλύτερου τηλεοπτικούς σταθμούς και από τώρα οι «φυλλάδες» την είχαν βγάλει ως το hit της σεζόν. «Τελικά δεν ήταν και τόσο κακό το κρεβάτι με τον παραγωγό», σκέφτηκε. Ναι, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρει το ρόλο και είχε βαρεθεί να παίζει τον κομπάρσο.
Από τη μέρα που έκλεισε η συμφωνία τα media είχαν αρχίσει να ασχολούνται πολύ μαζί του. Καθημερινά είχε προτάσεις για συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Του άρεσε όλο αυτό, αλλά υπήρχε κάτι που τον ξενέρωνε πολύ. Ο Φαίδωνας ήταν gay και πλέον δεν μπορούσε να ζήσει «ελεύθερα». Είχε ξεκάθαρη εντολή από τη μάνατζέρ του, ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε την καρίερα του. Κρίμα και ήθελε πολύ σήμερα να «ξεδώσει». Δε θυμόταν ούτε αυτός πόσο καιρό είχε να κάνει σεξ.
Τις σκέψεις του διέκοψε το κινητό του. Ήταν ο συμπρωταγωνιστής του, ο Χρήστος. Τον κάλεσε σ’ ένα prive party στη βίλα ενός παρουσιαστή. Σημείωσε την οδό σ’ ένα χαρτάκι και τηλεφώνησε αμέσως στην κολλητή του, την Έμα. Τι καλύτερο για αυτήν, από ένα prive party. Θα μάζευε μπόλικο θέμα για την στήλη της. Η Έμα ήταν κοσμικογράφος σε γνωστό περιοδικό της πρωτεύουσας. Δε μπορούσε όμως γιατί είχε να βγει με την γκόμενα της. Είπανε δυο τρεις σαχλαμάρες ακόμα και το κλείσανε. «Απ’ όταν βρήκε τη Βάσια με έχει γραμμένο», σκέφτηκε και σηκώθηκε να ετοιμαστεί.
Μία ώρα μετά έμπαινε στο party. Δεν είχε πολύ κόσμο, μερικές γνωστές φιγούρες από τον κόσμο των media και κάποιους άλλους που δεν τους ήξερε. Ήρθε να τον υποδεχτεί ο Χρήστος και να τον γνωρίσει με τον οικοδεσπότη. Η ώρα κυλούσε ευχάριστα. Γνωρίστηκε και με άλλα άτομα, ήπιε τα ποτάκια του και όταν βαρέθηκε πήγε να βρει τον Χρήστο. Τον πέτυχε στο σαλόνι να σνιφάρει κόκα. Τα ψιλοέχασε. Ναι, είχε κάνει drugs αλλά κόκα ποτέ. Ο Χρήστος του πρόσφερε μια γραμμή. Πήγε ν’ αρνηθεί, αλλά λίγο το ποτό λίγο η επιμονή του Χρήστου, το έκανε τελικά. Και μετά από λίγο μαύρο σκοτάδι.

Οι αχτίδες του ήλιου πέφτουν στο πρόσωπο του και τον ξυπνούν. Ανοίγει τα μάτια του με δυσκολία. Το κεφάλι του είναι έτοιμο να σπάσει. Κοιτάζει γύρω του, αλλά δεν αναγνωρίζει το χώρο. Σιγά σιγά όλα ξεθολώνουν και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται:
Α) στον καναπέ της βίλας, γυμνός και δίπλα του με το εσώρουχο του παρουσιαστής μεσημεριανής εκπομπής.
Β)Στο κρεβάτι του, αλλά ακούει το νερό από το μπάνιο να τρέχει
Γ)Σε δωμάτιο νοσοκομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: