Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Episode 2

Κάθε μήνα θα δίνω τρεις επιλογές με τη συνέχεια της ιστορίας και εσύ θα κάνεις comment με την επιλογή που θες...




Οι αχτίδες του ήλιου πέφτουν στο πρόσωπο του και τον ξυπνούν. Ανοίγει τα μάτια του με δυσκολία. Το κεφάλι του είναι έτοιμο να σπάσει. Κοιτάζει γύρω του, αλλά δεν αναγνωρίζει το χώρο. Σιγά σιγά όλα ξεθολώνουν και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στο κρεβάτι του. Σηκώνεται αργά αργά. Είναι γυμνός και τα ρούχα του είναι πεταμένα στο πάτωμα. «Τι έγινε χτες εδώ; Πώς έφτασα σπίτι; Με ποιόν;», σκέφτεται. Προσπαθεί να βάλει το μυαλό του σε τάξη. Τις σκέψεις του διακόπτει ο ήχος του νερού από το μπάνιο.
Πάει να δει ποιος είναι μέσα. Η πόρτα είναι μισάνοιχτη, αλλά δεν ακούγεται άλλος θόρυβος πέρα από το νερό. Την ανοίγει εντελώς, αλλά δεν είναι κανείς μέσα. Σε μια γωνία στο πάτωμα είναι πεταμένη μια πετσέτα γεμάτη με αίμα. «Μα καλά, τι έγινε χτες εδώ;»,αναρωτιέται. Κλείνει το νερό και πάει να κοιτάξει και το υπόλοιπο σπίτι μήπως βρει κάτι.
Κάνει μια βόλτα στο σαλόνι και το μάτι του πέφτει αμέσως πάνω στο σακουλάκι με την κόκα που είναι στο τραπεζάκι. Ακριβώς δίπλα ένα σημείωμα που λέει «Θα τα ξαναπούμε σύντομα…».Συνέχισε να ψάχνει και στο υπόλοιπο σπίτι μήπως βρει κάτι, όμως δεν υπήρχε τίποτα.
Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο την κολλητή του να της πει τι έγινε μπας και βγάλει κάποια άκρη. Όμως δεν κατάφερε κάτι. Το επόμενο τηλεφώνημα ήταν στον Χρήστο, τον συμπρωταγωνιστή του. Το μόνο που του είπε είναι ότι όταν εκείνος έφυγε, αυτός μιλούσε με έναν τύπο τον οποίο δεν είχε ξαναδεί. Ο Χρήστος προσπαθούσε να θυμηθεί ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα. Αποφάσισε να πάει μια βόλτα μήπως ξελαμπικάρει. Ντύνεται, καβαλάει τη μηχανή του και παίρνει το δρόμο προς την παραλία. Φτάνει στο αγαπημένο του μέρος και πάει και κάθεται σε κάτι βραχάκια.
Η παραλία πάντα τον ηρεμούσε. Όταν ήθελε να σκεφτεί κάτι, ερχόταν εδώ και καθόταν με τις ώρες. Έτσι όπως κοιτούσε τη θάλασσα του ήρθαν στο μυαλό δυο εικόνες από το χθεσινό βράδυ. Η μία ήταν η αίσθηση δυο απαλών χειλιών πάνω στα χείλη του και η άλλη ήταν ένας διάλογος στον οποίον αυτός πρότεινε σε κάποιον να συνεχίσουν το πάρτυ σπίτι του. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις όμως δεν μπορούσε να θυμηθεί το πρόσωπο του άλλου ατόμου. Αφού πίεσε λίγο τον εαυτό του να σκεφτεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα αποφάσισε να χαλαρώσει και να απολαύσει το τοπίο. Όταν πια άρχισε να νυχτώνει πήρε το δρόμο για την επιστροφή.

            Με το που μπαίνει στο σπίτι βρίσκει στο πάτωμα μπροστά από την πόρτα ένα φάκελο. Τον ανοίγει και μέσα …
            Α) υπάρχουν φωτογραφίες και ένα dvd από το χθεσινό βράδυ με εκείνον και κάποια άλλα άτομα σε ερωτικές περιπτύξεις.
            Β) υπάρχει ένα σημείωμα που λέει: «Αν θες να μάθεις ποιος είμαι πρέπει να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες…»
            Γ) υπάρχει ένα χαρτί με έναν αριθμό τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: