Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΑΓΓΕΛΙΑ: Ζητείται φρεσκοχωρισμένος...

... για να τριτώσει το κακό!!!



Αγαπητοί αναγνώστες μιας και είναι μέρες γιορτών σας ζητάω αυτή τη μικρή χάρη βρείτε μου έναν φρεσκοχωρισμένο να γίνω το rebound του για να τριτώσει το κακό. Δεν είναι πια κατάσταση αυτή!!!

Περίπτωση 1
Μέσα Αυγούστου... Φρεσκοχωρισμένος τότε και εγώ... Αποφασίζω μετά από πολύ καιρό να βγω εξόρμηση στο Γκάζι παρέα με μια φίλη μου που είχα να την δω καιρό. Αποφασίζουμε για αρχή να πάμε για ένα χαλαρό ποτάκι σε μια πολύ γαμάτη ταρατσούλα. Πάμε καθόμαστε σε ένα καναπέ και βλέπω ένα παιδί από κάπου απέναντι να με κοιτάζει. Δεν δίνω σημασία, λέω ιδέα μου θα είναι. Δεν ήταν όμως τελικά! Τελικά γνωριστήκαμε (το πως δεν μας απασχολεί στο συγκεκριμένο ποστ) συνεχίσαμε μετά και σε ένα κλαμπάκι, ανταλλάξαμε και κινητά... Όλα τζι τζι που λέει και μία φίλη μου. Την επόμενη μέρα βγήκαμε μόνοι μας για ποτάκι να "γνωριστούμε" καλύτερα. Μιλήσαμε και για τους πρώην μας. Εγώ λιγότερο, αυτός περισσότερο και μου είπε την εξής ατάκα "Εγώ τον πρώην μου τον έχω ξεπεράσει, αλλά παραμένουμε φιλαράκια" (κάπως έτσι το είπε τελοσπάντων). Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Ωραία περάσαμε. Την επόμενη έφευγα για μια βδομάδα διακοπές. Μιλούσαμε όμως στο τηλέφωνο όλο αυτό το διάστημα. Περνάει η βδομάδα, γυρνάω Αθήνα και του λέω να συναντηθούμε... Έρχεται το πρώτο άκυρο... και το δεύτερο... και το τρίτο... Με διάφορες δικαιολογίες. Αποτέλεσμα.. συναντιόμαστε μετά από 1 βδομάδα επειδή ήμασταν τυχαία στο ίδιο μαγαζί. Αυτός σαν να μην τρέχει τίποτα, όπως τα είχαμε αφήσει... Αυτό το σκηνικό ξανάγινε και γενικότερα συναντιόμασταν μόνο κατά τύχη, όταν πρότεινα εγώ αυτό το απέφευγε... Μετά από λίγο ξέκοψα και εγώ.. ξέκοψε και αυτός... Στο msn και στο fb δεν μιλούσε ο ένας στον άλλον. Θα είχε περάσει κανας μήνας και μια δευτέρα ξημερώματα μου μιλάει στο fb... κόκκαλο εγώ... αναρωτιέμαι τι να θέλει και άρχισε να "απολογείται" για τον λόγο που εξαφανίστηκε... Κανονίσαμε καφέ την επόμενη μέρα να τα πούμε καλύτερα... Βγήκαμε τα είπαμε και το ρεζουμέ ήταν ότι απλά δεν είχε ξεπεράσει τον πρώην του!!!

Περίπτωση 2
Αρχές Νοέμβρη αυτή τη φορά... Γνωριζόμαστε σε μια καφετέρια... Αυτός δουλεύει εκεί, εγώ είχα πάει να πιω τον καφέ μου... Η γνωριμία μας ήταν γενικά απροσδόκητη... Όμορφο παιδί και τα τιαύτα... Ανταλλάζουμε και κινητά... Πάω και τις δυο επόμενες μέρες στην καφετέρια να τα πούμε, γιατί μετά έφυγα για Θεσσαλονίκη... Όλα ήταν μια χαρά... Μου είχε πει ότι ήταν και φρεσκοχωρισμένος, το διάστημα το είχε αναφέρει στο περίπου... (αργότερα έμαθα ότι ήταν πολύ μικρό). Φεύγω για τη συμπρωτεύουσα. Η επικοινωνία όσο έλειπα ήταν σχετικά συχνή. Γυρνάω πίσω, βλεπόμαστε την ίδια μέρα και κανονίζουμε σινεμά για την επόμενη το οποίο όχι μόνο δεν ακύρωσε, αλλά απλά δεν εμφανίστηκε. Το ίδιο πράγμα έκανε άλλες δύο φορές. Τα βάλαμε κάτω τα συζητήσαμε τα "ξεκαθαρίσαμε" και πήγαν κάπως καλύτερα τα πράγματα. Γενικότερα βέβαια σπάνια εμφανιζόταν αυτός πρώτος, πολλές φορές πρότεινε απλά και μόνο για να το προτείνει, έτσι και αλλιώς είχα καταλάβει πως λειτουργούσε. Φαινόταν ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην του, αλλά αυτός να επιμένει ότι και όμως δεν με απασχολεί πια. Έχουν συμβεί πολλά σκηνικά τα οποία δεν θέλουν ανάλυση με κορυφαίο την ατάκα: "Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να βρω κάποιον και να μην βλέπω σ' αυτόν την φάτσα του πρώην μου". Κολλημένος και αυτός ως το μεδούλι με τον πρώην!!!

Γι αυτό σας λέω αγαπητοί μου αναγνώστες αν έχετε κάποιον γνωστό που χώρισε πρόσφατα και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην του κάντε μας ένα κοννεδάκι... Μπορεί να ταλαιπωρηθώ, αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον θα έχει τριτώσει το κακό!!!!!

Μέχρι τότε ακούω τον έναν και μοναδικό ύμνο....

Απολαύστε τον και εσείς μαζί μου και είμαι σίγουρος ότι θα εκφράζει και κάποιους από εσάς!!!

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

τελικά κακώς αναρωτιέμαι αν είμαι καλά που δεν έχω ανάγκη από σύντροφο. Να σαι καλά ρε συνάδελφε!!!

Ανώνυμος είπε...

και υστερα λεω εγω οτι πεφτω σε περιπτωσεις...μια χαρα ειμαι..
αλλα εχω ενα θεμα βρε πουλακι μου!
Γιατι ρε παιδακι μου καθε φορα που γνωριζεις ενα γκομενο την επομενη φευγεις για να πας καπου?
περιμενεις βρε χρυσο μου παιδι να κατσει να σε περιμενει?
επισης να ξερεις και σου μιλαει η πουστογρια η θεια σου
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ!
αυτα ειναι μαλακιες
he just not into you!
Για τελος ενα εχω να δηλωσω
το τραγουδι ειναι απο ΥΜΝΟΣ και πανω!
Εχεις ανεβει 480974425170028662819 σκαλοπατια στην εκτιμηση μου!
ΕΥΓΕ κατσικι μου!

Katsiki είπε...

@mahler76
Γι αυτό το έγραψα για να σε βγάλω από τα ερωτήματα σου :P :P :P

@AuntDonna
Δεν φταίω εγώ που τα ταξίδια ήταν κανονισμένα!!! Σιγά μην τα ακύρωνα...
Πάντως όταν το έγραφα το ποστ και εγώ το είδα αυτό το κοινό σημείο
(μήπως πρέπει να κανονίσω και ένα ταξίδι πριν γνωρίσω τον τρίτο;;;)
Μπορεί απλά να μην με γουστάρουν αλλά ότι ήταν κολλημένοι ήταν...

μουτς μουτς

GeminiCious είπε...

Βρε Κατσικακι, βρε Κατσικακι λεγω!
Ξερεις τις αποψεις μου περι του θεματος καλα. Οταν πας και μπλεκεις με προβληματα (προ-Βληματα) ειναι λογικο να τραβας οτι τραβας.Κανεις σαν Super γραμματοσημο διοτι ενω εκει που τα αλλα γραμματοσημα φθιρονται (κοινως παπαριαζουν κ γινονται νιανια) απτο πολυ φτυσιμο εσυ εκει κανεις τη διαφορα και συνεχιζεις...Αφου βλεπεις οτι τα παιδακια ή εχουν προβλημα ή απλα θελουν καποιος να ασχολειται μαζι τους κ τιποτα παραπανω...Και επειδη εχω περασει πολλακις απτην 2η κατηγοια και το ξερεις στο χω χιλιοπει συνεχισε παρακατω και μη κολας με μαλακες... Και οχι αγαπη μου δεν εχεις μαλακομαγνητη, οι μαλακες εχουν τον μαγνητη κ τραβαν εσενα :Ρ
Υ.Γ. Το πολυ το "ξεκαθαρισμα" τρωει το Κατσικι...