Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

Episode 7

Κάθε μήνα θα δίνω τρεις επιλογές με τη συνέχεια της ιστορίας και εσύ θα κάνεις comment με την επιλογή που θες... (Η διορία λήγει στις 15/5, άντε ίσως και λίγο παραπάνω...)
            Ο Χρόνης έφυγε γρήγορα από το σπίτι του Φαίδωνα και ούτε καν γύρισε να τον κοιτάξει. Δεν πίστευε αυτό που μόλις άκουσε. Μπήκε στο αμάξι του και απλά έβαλε μπρος. Δεν σκεφτόταν που πήγαινε. Απλώς οδηγούσε. Άνοιξε το ραδιόφωνο και έπεσε πάνω στο «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία...». Το έκλεισε αμέσως και σκέφτηκε ότι ο Θεός του κάνει πλάκα. Μετά από λίγη ώρα έφτασε σε ένα σημείο, όπου είχε θέα όλο το λεκανοπέδιο. Είδε το κινητό του και βρήκε 10 αναπάντητες από το Φαίδωνα και 4 μηνύματα. Δεν τα διάβασε. Τα διέγραψε αμέσως. Ήταν τόσο πολύ νευριασμένος, που θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο. Το κινητό του ξαναδονήθηκε. Πήγε αμέσως να διαγράψει το μήνυμα, όμως ο αποστολέας δεν ήταν ο Φαίδωνας. Το είχε στείλει ένας που είχε γνωρίσει στο Facebook και τον πολιορκούσε τον τελευταίο καιρό. Χωρίς να το σκεφτεί ούτε λεπτό, αποφάσισε να τον συναντήσει. Θα έκανε στον Φαίδωνα ότι του έκανε και αυτός. Ήθελε να τον πληγώσει. Το ραντεβού δώθηκε για μια ώρα μετά σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Τα λόγια ήταν περιττά και κατέληξαν κατευθείαν στο σπίτι του Χρόνη. Το όλο θέμα ξεκίνησε, αλλά ποτέ δεν τελείωσε. Ο Χρόνης δεν μπορούσε να το κάνει. Έκαναν ενα τσιγάρο και του ζήτησε να φύγει. Την ώρα που ο άλλος άνοιξε την πόρτα, ο Φαίδωνας στεκόταν απ’ έξω. Ρίξανε ο ένας στον άλλον ένα βλέμμα και ο ένας μπήκε στο σπίτι, ενώ ο άλλος έφυγε. 
Ο Χρόνης καθόταν στον καναπέ φορώντας μόνο το μποξεράκι του.
«Ποιος ήταν αυτός;», ρώτησε τσαντισμένα ο Φαίδωνας.
«Ένας γνώστος που με βοήθησε σε κάτι θεματάκια που είχα», απάντησε όλο ειρωνεία ο Χρόνης.
«Έτσι θα το πάμε τώρα; Έκανα μια μαλακία. Την παραδέχτηκα και ζήτησα συγγνώμη. Δεν σου φτάνει αυτό;», ανταπάντησε ο άλλος.
Η λογομαχία συνέχιστηκε για πολλή ώρα. Ο διάλογος έγινε πιο έντονος μέχρι που ξεκίνησαν να παίζουν ξύλο. Το ένα έφερε το άλλο και βρέθηκαν γυμνοί στο πάτωμα να φιλιούνται. Η φάση δεν κράτησε πολύ ώρα, ήταν όμως πολύ έντονη. Ο Χρόνης αποφάσισε τελικά να τον συγχωρήσει και δεν του αποκάλυψε ότι με τον τύπο που είδε δεν έγινε τίποτα,απλώς τον άφησε να νομίζει ότι τον είχε κερατώσει. Ο Φαίδωνας σηκώθηκε να φύγει, γιατί δούλευε πρωί, όμως ο Χρόνης τον έπεισε να κοιμηθεί εκεί. Πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και άφησαν τα κινητά στο σαλόνι.
Λίγη ώρα μετά ένα μήνυμα παραδίδεται στον Φαίδωνα. Αποστολέας ήταν ο Άρης.

Ο Άρης ήταν έξω από το μαγαζί που είχε ραντεβού με τη γνωστή δημοσιογράφο. Δεν ένιωθε καλά που θα έδινε το βίντεο, αλλά είχε ανάγκη τα λεφτά. Αποφασίζει τελευταία στιγμή να στείλει ένα μήνυμα στο Φαίδωνα. Το γράφει. Πατάει αποστολή. Περιμένει να του έρθει η αναφορά. Κλείνει το κινητό. Βγάζει την SIM και την πετάει. Μετά μπαίνει στο μαγαζί και βλέπει τη δημοσιογράφο να τον περιμένει. Της δίνει το DVD, παίρνει το φάκελο με τα χρήματα και φεύγει.
Η δημοσιογράφος τηλεφωνεί σ’ έναν συνεργάτη της. «Έλα. Το έχουμε. Η εκπομπή βγαίνει στον αέρα την άλλη εβδομάδα», λέει και το κλείνει.
Το μήνυμα που έστειλε ο Άρης έγραφε:
Α) «Συγγνώμη»
Β) Τον ενημέρωνε για την ύπαρξη του DVD
Γ) Του ζητούσε λεφτά για να μην δώσει το DVD, ασχέτως που το έδωσε.
Στο SCREW που κυκλοφορεί (Τεύχος 17)

6 σχόλια:

ProFyLaKtiKo είπε...

το Α, γιατί είναι πολύ κλισέ :p

DiViNe__ είπε...

το Γ είναι τόσο μα τόσο nasty! Να μην βγεί!

Ψηφίζω και εγώ το Α!

Velvet Vulture είπε...

A! λέει συγγνώμη...!γιατί ολα για τα λεφτά γίνονται! αλλά πεταεικαι την sim για να την γλυτώσει.. η γιατί αισθάνεται ντροπή παρόλα αυτα!

Ιθάκη-man είπε...

Φυσικα το Α, γιατί δεν έχει καμιά σημασία αυτή η λέξη πλέον

amalthia είπε...

το β.τον ενημέρωνε για την ύπαρξη του Ντιβιντι ωστε να ξυπνήσει νωρίς να πάει στην ομόνοια να το αγοράσει και μετά να βγεί στα κανάλια να κλαίει και να τσακώνεται με τους γονείς του.

επίσης στο μήνυμα θα έγραφε και το νούμερο του σταθερού του(...μιας και πέταξε την σιμ!) για να τον πάρει να τον ευχαριστήσει που τον έκανε διάσημο με αυτή την κίνηση συν του ότι θα πάψει να κρύβεται!

Ανώνυμος είπε...

donna.aunt@gmail.com
να μου στειλεις το κινητο σου αυριο και μεθαυριο θα ειμαι αθηνα.
σε φιλω!