Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Episode 6

Κάθε μήνα θα δίνω τρεις επιλογές με τη συνέχεια της ιστορίας και εσύ θα κάνεις comment με την επιλογή που θες... (Η διορία λήγει στις 15/4, άντε ίσως και λίγο παραπάνω...)

Ο Φαίδωνας κανά μισάωρο μετά αποφασίζει να φύγει και να πάει από το σπίτι του Άρη. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έκανε, όμως σε αυτή του την απόφαση βοήθησε πολύ και το αλκοόλ που υπήρχε στον οργανισμό του. Προφασίστηκε, λοιπόν, ότι αισθανόταν κουρασμένος και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση του Χρόνη να τον γυρίσει σπίτι. Καληνύχτισε και τη Βάσια και πήρε το δρόμο για το σπίτι του Άρη.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν αγχωμένος. Γενικά, δεν ήταν του στυλ του να λέει ψέμματα σε άτομα τα οποία νοιάζεται, αλλά αυτή η γρήγορη διασημότητα τον είχε κάνει να αντιμετωπίζει ορισμένα θέματα επιπόλαια. Όταν, έφτασε στην είσοδο για μια στιγμή σκέφτηκε να μην χτυπήσει και απλά να γυρίσει πίσω. Το ποτό, όμως, δεν τον άφησε να το σκεφτεί παραπάνω και έτσι μέσα σε πέντε λεπτά καθόταν στον καναπέ του Άρη.
            Ο λόγος της επίσκεψης ήταν προφανής. Ήξεραν και οι δύο πολύ καλά τι ήθελαν και έτσι μετά από μια μικρή και ανούσια συζήτηση ξεκίνησαν να φιλιούνται και να γδύνονται. Σε λιγότερο από 20 λεπτά βρίσκονταν γυμνοί και ιδρωμένοι στο κρεβάτι του Άρη. Η εναλλαγή τόσο των στάσεων όσο και τον ρόλων ήταν γρήγορη. Η σαρκική έλξη που ένοιωθε ο ένας για τον άλλον ήταν τόσο έντονη που έκανε τα αισθήματα τους ζωώδη. Τρεις ώρες μετά το πρώτο φιλί ήταν και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και κάπνιζαν. Ήταν και οι δύο τόσο κουρασμένοι από αυτό που προηγήθηκε, που απλά αποκοιμήθηκαν.
            Χωρίς να γνωρίζει πόση ώρα έχει περάσει απ’ όταν τον πήρε ο ύπνος, ο Φαίδωνας σηκώθηκε από το κρεβάτι όσο πιο ήσυχα μπορούσε και πήγε στο σαλόνι να ντυθεί. Δεν αισθανόταν καλά με τον αυτό του. Είχε περάσει πολύ καλά, αλλά οι τύψεις άρχισαν να τον κατακλύζουν και το μόνο που μπορούσε να κάνει αυτή τη στιγμή ήταν να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από εκεί μέσα. Έφυγε τόσο βιαστικά που δεν πρόσεξε το κόκκινο φωτάκι από τις δύο βιντεοκάμερες που υπήρχαν στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο και είχαν καταγράψει τα πάντα.
            Έφτασε σπίτι του σχετικά γρήγορα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μπει στο ντουζ. Ένιωθε βρώμικος, όσο και αν πλενόταν. Είχε «λερώσει» την ψυχή του και πίστευε ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα εξαγνιστεί. Καθώς το καυτό νερό έπεφτε στο σώμα του ξεκίνησε να κλαίει με λυγμούς και σιγά σιγα τα πόδια του δεν τον κράταγαν, έτσι κουλουριάστηκε στο πάτωμα της ντουζιέρας και απλά έμεινε εκεί για λίγη ώρα. Αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να κρύψει το σημερινό συμβάν από το Χρόνη. Έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.
            Το επόμενο πρωί κύλησε εντελώς τυπικά. Ο Φαίδωνας και ο Χρόνης πήγαν στις δουλειές τους και είχαν κανονίσει να συναντηθούν το βραδάκι στο σπίτι του πρώτου. Ο Φαίδωνας είχε ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο για να μπορέσει να του πει τα χθεσινά γεγονότα με τρόπο. Αφού έφαγαν, έκατσαν στο σαλόνι με ένα ποτήρι ποτό ο καθένας του. Ο Φαίδωνας προσπαθούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να το πει, όμως αυτή δεν ερχόταν και έτσι αποφάσισε να το πει μία και έξω. Ο άλλος στην αρχή απλά δεν μιλούσε και μόνο τον κοίταζε. Έπειτα, χωρίς να πει τίποτα σηκώθηκε, πήρε το μπουφάν του και έφυγε.
            Ο Χρόνης
            Α) αποφασίζει τελικά να τον συγχωρέσει.
            Β)τον συγχωρεί, αφού όμως πρώτα τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
            Γ)τον χωρίζει
Στο SCREW που κυκλοφορεί (Τεύχος 16)

14 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

το γ, για να μην ξεσηκώνουν μερικοί ιδέες...
:-)

Ιθάκη-man είπε...

Το Γ πάλι...
Αυτό με τις κάμερες δεν μπορείς να το κόψεις λίγο; Ε παράγινε το θέμα

Katsiki είπε...

Χε χε χε...

@Scatter
Αστους μωρέ να παίρνουν και καμιά ιδέα.... :P

@Ithaki
Όχι όχ δεν το κόβω!!!! ΌΧΙ! :P

Ιθάκη-man είπε...

Aν υπάρξει ιστορία με ροζ βίντεο στο λέω δε θα ξαναψηφίσω! Φρόντισε να μην κυκλοφορήσει κανά DVD και είμαι μια χαρά :p

Katsiki είπε...

Άντε καλέ που θα μας απειλήσεις κιόλας!!!! Ουρτ!
Το αν θα βγει dvd ή όχι θα το διαβάσεις σε μια από τις τρεις συνέχειες που θ' ακολουθήσουν....

Velvet Vulture είπε...

το γ θα πω.. αλλα να σου πω κατι. ολοι το γ θα ελεγαν οποτε ειναι προβλεψιμο... οποτε μηπως να βαλεις το Α??και απο και και περα βλεπουμε τη ν πορεια του Φαιδωναα!

amalthia είπε...

ε Β! να έχει και άλλο σεξάκι η υπόθεση!
και μάλιστα να τον κερατώσει με γυναίκα! τζούζει!

Katsiki είπε...

@amalthia
Αχ αχ αχ εσένα θα σε λατρέψω να μου το θυμηθείς..... ;)

ProFyLaKtiKo είπε...

εννοείται πάντως ΟΧΙ το (α)!

όχι άλλα θύματα!

Katsiki είπε...

@Profylaktiko
Ναι όμως το Β ή το Γ;;;;;

GeminiCious είπε...

Λοιπον θα ψηφισω και εγω το Βητα, 1ον γιατι δεν θελω να παω με το μπουγιο και 2ον με το Βητα γινεται και ντο Γαμα, οχι το μαμησι μωρες, απλα αν τον κερατωσει και ο Χρονης θα γινουν Μυλος και θα χωρισουν ετσι κι αλλιως :)

^elfakos^ είπε...

το β' παρακαλώ... μιας και συμφωνώ με την προλαλλήσαντα

DiViNe__ είπε...

και εγώ το Β εννοείται, τα άλλα δεν έχουν suspence

GeminiCious είπε...

Ψηφισα? Ναι ψηφισα. Αντε αντε να βγει η συνεχεια...εχω αγωνια!!! :Ρ