Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ian Somerhalder

Χρωστούμενος και αυτός...
Ο Ian Somerhalder γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1078 1978[είναι 31 χρονών δηλαδή...] στο Covington της Luisiana. Έχει 2 αδέρφια, τον Bob, που είναι επαγγελματίας ποδηλάτης και την Robin, που είναι δημοσιογράφος. Το επίθετό του το έχει αποκτήσει από τον θετό παππού του. Ο βιολογικός του παππούς ήταν ένας ευκατάστατος Άγγλος γαιοκτήμονας που το επίθετό του ήταν Hull, όπου πλήρωσε έναν μετανάστη που δούλευε για αυτό να παντρευτεί την έγκυο ερωμένη του και να δώσει ένα όνομα στο μωρό.
Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 13 και μεγάλωσε με την μητέρα του, την οποία έχει περιγράψει ως "πολύ πνευματική", αφού τον μεγάλωσε με ανατολίτικη ιατρική και με οργανικά φαγητά. Όπως λέει δεν είχε φάει ποτέ ζάχαρη, ούτε προϊόντα που περιείχαν άσπρο αλεύρι. Ζούσε μια ζωή με σόγια. Θυμάται τον εαυτό του να είναι σε καθολικό σχολείο και να ανταλλάζει το σάντουιτς με τα ψητά λαχανικά που είχε, με φυστικοβούτηρο που είχε ένας συμμαθητής του και να τον πονάει το στομάχι του μετά. Έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να φάει fast food, συγκεκριμένα έχει πει "Δεν έχω φάει McDonald's εδώ και 10 χρόνια, τρώω ψάρι κάθε μέρα"
Όταν ήταν 10 χρονών η μητέρα του τον παρότρυνε να ξεκινήσει να δουλεύει ως μοντέλο, αφού είχε διάφορες διασυνδέσεις.[Να μια τέτοια μαμά θέλω και εγώ να με κάνει διάσημο!!!!] Έτσι σε αυτή την ηλικία ο Ian υπέγραψε ένα τριετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford στη Νέα Υόρκη. Έχει δουλέψει στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με τον Calvin Klein, τους Dolce & Gabbana, την Gucci, τον Versace και την Guess?, συγκεκριμένα στην Guess? ήταν το κύριο πρόσωπο σε δύο φθινοπωρινές καμπάνιες.
Σαν ηθοποιός ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ήταν στο The Rules of Attraction. Στην τηλεόραση έχει παίξει σε διάφορες σειρές με πιο γνωστές το Smallville [που έκανε τον Adam Knight, έναν νεκρό που κρατιόταν ζωντανός με ένα ειδικό ναρκωτικό], στο Lost [έκανε τον Βοune, ο οποίος σκοτώθηκε στην πρώτη σεζόν, όμως τον είδαμε και σε επόμενες σε κάποια flashbacks...] και φέτος έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλος στο The Vampire Diaries.

 

  

  
Από το The Vampire Diaries


Η επόμενη ψηφοφορία λήγει την Κυριακή... Και για τους γκαβούς φίλους μας βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog :P
Όσο για το ποιος νίκησε αυτή την εβδομάδα, αφού υπήρξε ισοψηφία μεταξύ Jonathan Rhys Meyers και Henry Cavill... θα το μάθετε λειαν συντόμως αφού η ψήφος του μπλόγκερ μετράει για διπλή... ;)

5 σχόλια:

GeminiCious είπε...

Θεος ο Ιαν αν και δεν εχει κανει και πολλα πραγματα (δυστυχως)... Παντως για τα ματια του (και οχι μονο) ειναι και γαμω τα μωρα...:)
Και μην πεταχτει κανα στουμπο να σχολιασει διοτι ατομα με ολικη ελειψη γούστου αγνοουνται αυτοματως :Ρ

Ιθάκη-man είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1078 μαρή που ο Νικηφόρος έκανε εξέγερση εναντίον του Αυτοκράτορα Μιχαήλ του 7ου! Έτσι όπως το έγραψες είναι 932 όχι 31

Μ'αρέσει!

GeminiCious είπε...

Σουρομενος-τσαντισμενος GeminiCious ενα λαθος εκανε μωρε το Κατσικαι μας....τουλαχιστον εγινε καταλαθος....Δεν μπερδεψε τα Λουμπουταν και μετα το διόρθωσε σαν να μην εγινε και τιποτα....το σφαλμα του το αφησε διορθομενο και να φαίνεται...οχι σαν μερικες μερικες που μετα το παιζουν κυριες...τα πρωινα βουτηγμενα στο τζιν και την τεκιλα φιλια μου :Ρ

Katsiki είπε...

Αχ έτσι μαλλιοτραβηχτείτε!!!!
Να ανάψουν λίγο τα αίματα....

Ιθάκη-man είπε...

Να το, να το, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ πάλι αρχίιισατε; Ταράζομαι, το νιώθω, το νιώθω ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μουυυυυυυυυυυ, πάει θα βγάλω ρυτίδες
ΑΗ ΜΑΡΗ, να κοιτάζεις την δουλειά σου! Από πότε έγινες μαρή Δικηγόρος του Αιγοπροβάτου; Καλά και εσύ σκατοαιγοπρόβατο αν δεν γίνεις θυσία για τον Διόνυσο θα σε ρίξω στην Πυρά μαρή για το Πάσχα
Σιχτίρι με ταράξατε νυχτιάτικα, πάω να βγάλω την μάσκα από τον θάλαμο να την φορέσω, αμ και ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ θα μου πάρετε και ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΟΣ για τα ματια θα μου πάρετε και ΠΡΟΞΕΝΙΑ θα μου κάνετε μην κατέβει ο Κύπριος εκεί και γίνει την πουτάνας (για σένα μιλάω Δίδυμο μυαλό, επειδή just can't get enough, δεν ξεγράφονται αγάαααπη μου αυτά)
Άη στα διάολα, άη βασίλιδες!