Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Episode 5

Κάθε μήνα θα δίνω τρεις επιλογές με τη συνέχεια της ιστορίας και εσύ θα κάνεις comment με την επιλογή που θες... (Η διορία λήγει στις 15/3, άντε ίσως και λίγο παραπάνω...)
 

            Η Βάσια, τελικά αποφασίζει να βοηθήσει τον κολλητό της και έτσι καταλάθως χάνει τις φωτογραφίες μαζί με τα αρνητικά. Ουσιαστικά, τις έκρυψε στο σπίτι της με σκοπό να τις δώσει στον Φαίδωνα όταν βρεθούν. Αυτό το διάστημα τρέχανε και οι δύο πολύ με τις δουλείες τους και μόνο στο τηλέφωνο επικοινωνούσαν. Είχαν πει, όμως, με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθούν από κοντά, να γνωρίσει και η Βάσια το Χρόνη.
            Το περιοδικό, που δουλεύει η Βάσια, τελικά δεν έβγαλε το θέμα, αφού οι φωτογραφίες χάθηκαν. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η Βάσια δεν έχασε τη δουλειά της, αφού κατάφερε και έριξε το φταίξιμο –στα κρυφά πάντα- σε μια νέα αρθρογράφο, που μόλις είχαν προσλάβει. Εξάλλου, αν θες να κρατηθείς σε αυτή τη δουλειά πρέπει να σε ενδιαφέρει μόνο το τομάρι σου, πάντα το έλεγε αυτό.
Το θέμα σιγά σιγά ξεχάστηκε και έτσι ο Φαίδωνας με τον Χρόνη χαλάρωσαν αρκετά και η ζωή τους ξαναμπήκε στη ρουτίνα που είχαν, το πρωί γύρισμα, το βράδυ αχαλίνωτο σεξ και ενίοτε καμιά βόλτα. Περνούσαν καλά και ήταν και οι δύο ερωτευμένοι, ειδικά ο Φαίδωνας δεν ήθελε κάτι άλλο, είχε έναν πολύ ελπιδοφόρο ρόλο και μια σχέση που τον κάλυπτε.
Το ραντεβού με την Βάσια δεν άργησε να κλειστεί. Θα συναντιόντουσαν όλοι στην πρεμιέρα του δίπτυχου του Μοσχόπουλου στο Θέατρο Αλίκη και μετά θα πήγαιναν στο παρτυ που θα ακολουθούσε. Ο Φαίδωνας έφτασε πρώτος και πήγε να πάρει τις προσκλήσεις. Χαιρέτησε πολλούς γνωστούς του και τους περίμενε. Το μόνο που ήρθε ήταν δύο μηνύματα στο κινητό του, που πάνω κάτω έλεγαν το ίδιο «Δεν μπόρω να έρθω στην παράσταση. Έχω πήξει στη δουλειά. Θα τα πούμε στο πάρτυ μετά. Φιλιά». Αποφάσισε, λοιπόν, να τη δει μόνος του. Το πρώτο μέρος του άρεσε πολύ και στο διάλειμμα του γνώρισαν έναν πολλά υποσχόμενο σκηνοθέτη, τον Άρη, και άρχισαν να μιλάνε περί επαγγελματικών. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, ο Άρης τον κάλεσε να κάτσει στη θέση δίπλα του μιας και η παρέα που είχε έπρεπε να φύγει. Την παράσταση, τελικά, δεν την είδανε, γιατί δεν σταμάτησαν να μιλάνε. Είπανε για τις δουλειές τους μέχρι και για τις διακοπές που έκαναν το καλοκαίρι. Ταιριάξανε αμέσως και αισθανόντουσαν ο ένας τον άλλον πολύ κοντά του. Στο τέλος της παράστασης ο Άρης του πρότεινε να πάνε σπίτι του μιας και θα έκανε μια μικρή συγκέντρωση με λίγους καλούς φίλους και σαφώς του είπε να φέρει όποιον ήθελε. Ο Φαίδωνας αρνήθηκε ευγενικά μιας και είχε να πάει στο πάρτυ. Ανταλλάξανε κινητά και φύγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.        
Ο Φαίδωνας έφτασε στο μπαρ περίπου την ίδια ώρα με τους άλλους. Η Βάσια γνωρίστηκε με τον Χρόνη και απ’ ότι φάνηκε συμπάθησε ο ένας τον άλλον. Η βραδιά κυλούσε ευχάριστα με συζητήσεις, χορό και άφθονο αλκοόλ μέχρι που ένα μήνυμα ήρθε στο κινητό του Φαίδωνα. «Μου άρεσες πολύ. Θέλω να σε ξαναδώ. Αν θέλεις όταν τελειώσεις από εκεί πέρνα από το σπίτι μου. Μπορεί να μην το έχουμε διαλύσει ως τότε, μπορεί και ναι…»
Ο Φαίδωνας
Α)αγνοεί το μήνυμα
Β)στέλνει μια αρνητική, αλλά όχι και τόσο ξεκάθαρη απάντηση
Γ)προφασίζεται μετά από λίγη ώρα ότι είναι κουρασμένος και φεύγει με σκοπό να πάει στο σπίτι του Άρη, εξάλλου ο Χρόνης δεν θα ερχόταν σπίτι του σήμερα.

Στην άλλη άκρη της πόλης, σ’ένα γραφείο… «Ναι εδώ τις έχω και τις κοιτάω», λέει μια γνωστή δημοσιογράφος. «Σαφώς, και θα το βγάλω το θέμα. Απλά περιμένω να ξεχαστεί λίγο. Αστους να νομίζουν για λίγο ότι τη γλιτώσαν», κλείνει το τηλέφωνο, βάζει τις φωτογραφίες στο συρτάρι του γραφείου της και το κλειδώνει.

Στο SCREW που κυκλοφορεί (Τεύχος 15)

17 σχόλια:

Ethan Raynolds είπε...

διαλέγω το β... Ώστε να επιμείνει ο Άρης...χεχεχε

amalthia είπε...

το Γ.

γιατί μια ξεπέτα μπορεί να σου δώσει τροφή και στη συνέχεια σε ανύποπτο χρόνο που μπορεί να έχεις στερέψει απο ιδέες. τότε θα ανασύρεις την ξεπέτα μαζί με εκβιασμούς, αυτοκτονίες, φόνους κλπ κλπ

Katsiki είπε...

@Ethan Reynolds
Τον θες γραμματόσημο δηλαδή τον Άρη....

@amalthia
Έτσι κάτι απλό να μας βρίσκεται... κανας εκβιασμός , κανας φόνος... Καμιά τσόντα βρε αδερφέ που είναι και της μοδός!

Ethan Raynolds είπε...

Φόνους εκβιασμοί και αυτοκτονίες ακούω και τρομάζω...

@Katsiki ναιιιιιι γραμματόσημο!!!!!:D:D Να δούμε...αξίζει σαν άνθρωπος?Να παρατήσουμε τον άλλον?χαχαχα

Περιμένω με αγωνία την ιστορία...

DiViNe__ είπε...

Το Γ να δούμε και λίγο σεξάκι

GeminiCious είπε...

Εισαι μεγαλη ντανα δεν το συζητω....Δεν ψηφιζω με την καμια το Α εφοσον ψηνεσαι να το ιντριγκαρεισ κι αλλο το θεματακι. Βεβαια αν και κλινω περισσοτερο προς το Γ δεν θελω να συμφωνησω με το σκαμπο (:Ρ) οποτε θα ψηφισω Β και γω αλλα οταν μιλησουμε τηλ. θα σου πω μια ιδεα που εχω που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και συ κατι τετοιο εχεις κατα νου...
Αααααα και που σαι, ξυπνα και μια μερα (που σε χρειαζομαι απεγνωσμενα) νωρις γιαι απτο πρωι που ξυπνησα και ειδα το μηνυμα εχω λυσσαξει!!! Αντεεεεεεεεεεεεεε!

Ιθάκη-man είπε...

ΤΟ Γ(ΑΜΑ)

Ethan Raynolds είπε...

έχετε φαγωθεί όλοι με το γάμα γάμα γάμα....:D

Ιθάκη-man είπε...

@ Ethan:
"Η αλεπού στον ύπνο της κοκορόπουλα ονειρευόταν" έτσι δεν το λέτε στην Ελλάδα; :p

Ethan Raynolds είπε...

χαχαχα....και στον ξύπνιο της όμως?:P

Ιθάκη-man είπε...

Τον πούυυλοοοοο! Μάλλον ούτε κάν αυτόν... :p

Ιθάκη-man είπε...

Η αλεπού εγώ ειμαι (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ε)
Και μου αφιερώνω http://www.youtube.com/watch?v=iVK7QY4s8OU

ProFyLaKtiKo είπε...

το γου. μ αρέσουν τα ιντριγκαδόρικα

Katsiki είπε...

Ethanako όπως βλέπεις με το γραμματόσημο στο χέρι θα μείνεις... Ξεκίνα να κάνεις εκστρατεία!!! :P

Ethan Raynolds είπε...

χαχαχα....Κανονικά όμως...χαχαχα....Όπως και να έχει περιμένω εξελίξεις...

Ανώνυμος είπε...

το γ!!! θέλω να μπλέξουν τα μπούτια τους! τα σπάς κατσίκι!! :)

Ανώνυμος είπε...

Το Β φυσικά, εχει πιο πολυ ενδιαφέρον. Αααα και που 'σαι Κατσικι, να πεις να γραψουνε στο περιοδικο το ονομα του μπλοκ σου για να ψηφίζουμε και πιο ευκολα. Αμαν εκανα να το βρω(το e-mail ειναι πολυ απροσωπο μωρε). Φιλια πολλα.